Videópályázatot hirdetünk klímatudatos étkezés témában

Közzétéve:

Videópályázatot hirdet a fenntartható és klímatudatos étkezés, élelmiszerpazarlás csökkentése, zero waste – low waste étkezés témában Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata. A pályázat az Európai Bizottság által finanszírozott Food Wave projekt támogatásával valósul meg.

#foodwaveobuda akcióinkhoz szeptember 15. és október 16. között várjuk a 15 és 35 év közötti életkorúak pályázatát!

Készítsen a telefonjával, vagy kamerájával 1-3 perces kisfilmet arról, hogy Önnek mit jelent a FENNTARTHATÓ ÉTKEZÉS! A film készülhet az étrendről, szezonális alapanyagokról, forgathat piacon, vagy a kedvenc zöldségesénél. Megmutathatja, hogy Ön honnan szerzi be a legjobb alapanyagokat, esetleg a saját kertjét. Ha vannak ötletei a csomagolóanyagok csökkentéséről, a szelektív hulladékgyűjtésről vagy a komposztálásról. A beküldött videókat 5 tagú zsűri fogja elbírálni.

A videót 2022. szeptember 15. és október 16. között egy maximum 3 perces vlogot MP4 formátumban küldje el nekünk jelentkezésével együtt, csatolmányként. A videót egyénileg és csoportosan is el lehet készíteni, mindkét kategóriában egy-egy 2-4 fős, 3 napos utazást sorsolunk ki Bécsbe, ahol az utazás, szállás és félpanziós ellátás mellett bécsi fenntarthatósági gyakorlatokat is bemutatunk Önöknek.

További információt a videópályázatról ezen az oldalon lehet találni: Videópályázat – Nézzük szembe a klímaváltozással! (obuda.hu)

https://klima.obuda.hu/

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság