Készülnek a jégpályák a Fő téren és a Csobánka téren

Hírek
Közzétéve:

Évről évre az adventi időszak kezdetén nyit a Fő téri jégpálya, melyet térítésmentesen használhatnak a látogatók. Annak érdekében, hogy a téli sport öröme mind többeknek kikapcsolódást nyújtson Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata ezúttal is két ingyenes jégpályát nyit a lakosság részére, így tehát idén is megnyitja kapuit a Csobánka téri jégpálya is. A Fő téren 2008-óta minden évben lehet korcsolyázni, a békásmegyeriek tavaly óta hódolhatnak a téli sportnak a Csobánka téren. A pályákon már a jeget hizlalják, Szombaton már várják a korcsolyázni vágyókat. A fő téri pálya 15 x 25 méteres, a Csobánka téren pedig 12 x 20 méteres jég várja a látogatókat.

Így készült a Fő téri jégpálya
Így készült a Fő téri jégpálya

A kialakított jégpályák advent első hétvégéjétől ünnepélyes megnyitó keretein belül 2015. november 28-án kerülnek átadásra és 2016. január 31-ig várják a látogatókat. A pályák a Fő téren minden nap 8 és 22 óra között, Békásmegyeren 8 és 20 óra között tartanak nyitva. A korcsolyabérlés lehetőségét, valamint az ingyenesen igénybe vehető oktatást a szervezők az elmúlt év tapasztalatai alapján idén is biztosítják.

Színes programokkal várja az érdeklődőket az Advent Óbudán 2015. rendezvénysorozat. Részletes program: www.adventobudan.hu

meghivo_advent_obudan_2015

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság