Bakos duplájával döntetlent játszott a kerület

Hírek
Közzétéve:

A Soroksár köztudottan a bajnoki címre hajt, fel szeretne jutni az NB II-be, és ennek megfelelően rendkívül harcosan kezdte meg a találkozót. Az első félidő derekán meg is szerezte a vezetést, Bakos (a képen) adott el egy labdát a középpályán, és a gyors akció végén a vendégek gólt szereztek. Ám Bakos nem sokkal később jóvá tette hibáját, még az első félidőben egy jobboldali beadás után volt eredményes. Pár perc múlva Gubán megszerezhette volna az előnyt a Kerületnek, de lövése a kapufán pattant. Bakos azonban addig nyüzsgött a Soroksár kapuja előtt, hogy még egy gólt tudott szerezni, egy kb. 20 méteres lövését a vendégkapus bevédte.

2-1-es hazai vezetéssel fordultak a csapatok, és ugyan a második játékrészben aktívabb volt a Kerület, mégis a Soroksár tudott gólt szerezni, egy szabadrúgásból volt eredményes a vendégcsapat. Nem sokkal korábban Sagát került közel a gólszerzéshez, egyedül vitte a kapusra a labdát, de nem tudott élni a lehetőséggel.

A Kerület talán közelebb állt a győzelemhez, a 2-2-es végeredmény a Soroksár számára hízelgőbb. Legközelebb szombaton 17 órakor a Pénzügyőrrel játszik bajnokit a TUE idegenben.

obudaisport.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság