Óbudai Pedagógiai Napok

Hírek
Közzétéve:

 
Ezután a megjelent vendégeket Áderné Tavaszi Edit a Pedagógiai Szolgáltató Intézet megbízott igazgatója köszönti, majd Brassói Sándor az Oktatási és Kulturális Minisztérium főosztályvezető-helyettese  „A kompetenciaalapú oktatás jelene és jövője” címmel tart eladást.
A megnyitót követően a Veres Péter Gimnázium tanulói lépnek fel. A  meghívott  tankönyvkiadók vásárlással egybekötött bemutatót tartanak. A rendezvénysorozat a megnyitón kívül 33 programmal várja az érdeklődő kollegákat, melynek témái a játék, szövegértési és matematikai, szociális kompetenciák köré csoportosíthatók.
A programoknak a Pedagógiai Szolgáltató Intézet, a kerület óvodái és iskolái adnak a helyszínt. Így a Hétszínvirág Óvoda, Pitypang Művészeti Óvoda, Szín- Kör Játék Óvoda, Vackor Óvoda, az iskolák közül az Aquincum Általános Iskola, a Bárczi Géza Általános Iskola, Első Óbudai Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet, Medgyessy Ferenc Általános Iskola,Keve-Kiserdei Általános Iskola, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Fodros Általános Iskola, Óbudai Nagy László Általános Iskola, Zipernowsky Károly Általános és Sportiskola, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola.
A rendezők szándéka, hogy az óvoda és iskola közösen, találjanak olyan területeket, melyekben az egymásra épülő oktatási intézmények,  az egymástól való tanulás lehetőségét is biztosítják.
A rendezvényt  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Oktatási és Kulturális Főosztálya, Fővárosi Közoktatásfejlesztési Közalapítvány, Apáczai Kiadó, Mozaik Kiadó, Műszaki Könyvkiadó, Nemzeti Tankönyvkiadó, Sodexo támogatja.
A Pedagógiai Szolgáltató Intézet munkatársai szeretettel várják az érdeklődő kollegákat a megnyitón és a bemutató órákon.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság