Európai Közszolgálati Díj 2011- EPSA 2011

Hírek
Közzétéve:

Az EIPA kiemelt feladatai közé tartozik annak a közösségi térnek a létrehozása és pro-aktív támogatása, amelynek segítségével az innovatív, hatékony, fenntartható és példamutató közigazgatási megoldások bemutathatók és megismerhetők.
Pályázhat bármelyik közigazgatási intézmény vagy részleg, a legkisebbtől a legmagasabbig, továbbá vegyes konzorciumok is, például olyan PPP-konstrukciók, melyekben közigazgatási szervek, gazdasági társaságok vagy civil szervezetek társulnak a bemutatott projekt megvalósítása során.

A pályázatok benyújtására 2011. március 25-ig van lehetőség az alábbi három témában:
1.    Ésszerűen működő közigazgatás mostoha gazdasági klímában
2.    Nyitott közigazgatás – együttműködő kormányzás
3.    “Going Green” – Konkrét környezetvédelmi megoldások a közigazgatásban

Mindhárom témában egy-egy díjat osztanak ki, és lehetőség van “Best Practice” oklevelek elnyerésére is. A pályázás teljesen ingyenes, az online pályázati űrlapot angolul kell kitölteni.  Az EPSA 2011 elsősorban szakmai elismerés, lehetőség a dolgozók munkájának presztízs-értékű megbecsülésére, valamint kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatteremtésre. A nyertesek részt vehetnek a 2011. november 15-17-én megrendezésre kerülő díjkiosztó gálán Maastrichtban. A részvétellel kapcsolatos utazási és szállásköltségeket az EIPA téríti.

A Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI) 2011. február 10-én Információs Napon mutatta be a pályázatot azzal a céllal, hogy hazánk közigazgatási intézményei minél több sikeres pályázattal induljanak a díj elnyeréséért. Az ott elhangzott prezentációk, egyéb hasznos – tartalmi és technikai – tudnivalók a linkre kattintva letölthetőek.
A pályázatról minden információt megtalálhatnak az EPSA honlapján: www.epsa2011.eu

Az NKI Nemzetközi Osztálya ingyenes pályázati tanácsadással várja az érdeklődőket. Kérdéseiket az epsa2011hu@nki.gov.hu e-mail címre küldhetik.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Szúnyoggyérítés lesz a Római parton kedden

Hírek
Közzétéve:

A kerületi hulladékelszállítás az ünnepek alatt is folyamatos

Hírek
Közzétéve:

Vigyázat! Megpróbáltak visszaélni az önkormányzat nevével