Újra kinyitott a bringakölcsönző

Hírek
Közzétéve:

A bérleti díj tavalyhoz képest nem változott, kerületi lakosoknak hétköznap 200 forint/nap, hétvégén 200 forint/óra. A kerületen kívüli érdeklődők hétköznap és hétvégén egyaránt 200 forint/ óra áron juthatnak biciklihez.
A géppark 30 darab férfivázas trekking kerékpár és 20 darab női kerékpár, (ezekre vonatkozik a 200 forint/nap). Ezen túlmenően 12 darab férfivázas MTB, 3 darab női vázas MTB, 8 darab gyerekkerékpár, 2 darab országúti- és 1 darab tandemkerékpár is kölcsönözhető, ám ezek a kerékpárok elsősorban nem a mindennapi munkába járás céljára szolgálnak, ezért ezek kölcsönzési díja minden esetben 200 forint/óra, ami még így is igen kedvezményes.
A 200 forint/napos kerékpár akár hétfőtől-péntekig az ügyfélnél maradhat, így otthonából tud kerékpárral járni a munkahelyére, s onnan haza. A kerékpárpark másik része is bérelhető akár több napra. A kaució összege 10.000 forint/kerékpár. A kaució mellé szükséges egy személyi igazolvány felmutatása és valamilyen okmány letétbe helyezése. Figyelem, személyi igazolvány és útlevél nem adható letétbe!
Mivel a kerékpárkölcsönző nagyrészt a munkahelyre biciklizés érdekében jött létre, ezért – amennyiben több napra szeretne valaki bérbe venni egy biciklit -, a fentieken túl szükséges még munkáltatói igazolás is. (Ezzel tudja igazolni a bérlő, hogy valójában jogosult igénybe venni a kerületieknek önkormányzat által támogatott kedvezményes árat.)

A Laktanya u. 1/B alatt található kölcsönző hétfőtől péntekig 7-19 óráig, szombat-vasárnap 9-19-ig vehető igénybe.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság