30 éves a Magyar Hospice Alapítvány – 30 magyar író az emberi méltóságról

Hírek
Közzétéve:

A Most Múlik című kötet szerkesztője az alapítvány önkéntes munkatársa, Hevesi Judit, az ő munkájának eredménye a szövegek gondos kiválogatása és összefűzése, amelyeken keresztül egyszerre olvashatunk az élet szépségéről, a mulandóság fájdalmáról és az emberi élet értékességéről.

A könyv segíti a Magyar Hospice Alapítvány munkáját, hogy a társadalom lehető legszélesebb rétegeihez eljusson az üzenet: korszerű fájdalomcsillapítással, tüneti terápiával és lelki támogatással az élet utolsó percéig mód van az elérhető legjobb életminőség fenntartására és az emberi méltóság megőrzésére.

A szerzők a magyar irodalom kiemelkedő alkotói: Demény Péter, Dragomán György, Esterházy Péter, Darvasi László, Garaczi László, Grecsó Krisztián, Haász János, Hartay Csaba, Háy János, Izsó Zita, Kanjo Nada, Karafiáth Orsolya, Kemény István, Kepes András, Kiss Tibor Noé, Lackfi János, Nádas Péter, Nádasdy Ádám, Nyáry Luca, Parti Nagy Lajos, Polcz Alaine, Rakovszky Zsuzsa, Schein Gábor, Simon Márton, Szabó T. Anna, Szőcs Géza, Tompa Andrea, Tóth Krisztina, Turi Tímea, Ugron Zsolna

A Margó Irodalmi Fesztiválon október 16-án 14.30-kor Most múlik – Harminc magyar író az emberi méltóságról címmel meghirdetett eseményen közelebbről is megismerkedhetnek a kötettel az érdeklődők.

Dr. Muszbek Katalin, a Magyar Hospice Alapítvány elnöke, Hevesi Judit, a kötet szerkesztője, valamint a könyv néhány szerzője beszélgetnek.

A Most múlik című könyv az Open Books kiadó gondozásában 2021. október 1-jén jelenik meg.

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság