61 produkcióval és 170 fellépővel készültek idősklubjaink a kétnapos művészeti fesztiválra

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idei kétnapos művészeti fesztiválján 170 fellépő 61 produkciót állított színpadra. Idősklubjaink tagjai sokféle előadóművészeti műfajban mutatták meg tehetségüket. Gratulálunk a fesztivál minden résztvevőjének!

Óbuda-Békásmegyer idősklubjaink művészeti fesztiválja több évtizedes hagyománnyal bír. A klubtagok évről évre bebizonyítják nekünk, nézőknek, hogy a közös alkotás folyamata éppúgy, mint a művészeti élmény közös befogadása, összekapcsol bennünket, közösséget teremt.

Változatos színpadi műfajok

Idősklubjaink műkedvelő tagjai és elhivatott munkatársai az idei esztendőben rekordot döntöttek, hatvanegy színpadi alkotással készült több mint százhetven előadónk a fesztiválra. Így végül kétnaposra kellett tervezni a gálát, hogy legyen lehetősége minden produkciónak a bemutatkozásra, amelyek a legváltozatosabb előadóművészeti műfajokból érkeztek.

A fesztiválnak a San Marco utcai Óbudai Kulturális Központ adott otthont. A fellépőket és a vendégeket dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény intézményvezető köszöntötte.

Szakmai zsűri értékelt

A bemutatott produkciókat szakmai zsűri értékelte, amelynek tagjai: Kökény Julianna, a Békásmegyer Közösségi Ház nyugalmazott vezetője, Fodor Tamás az Óbudai Kulturális Központ vezetője és Mohácsi Attila színművész voltak. A Győri Nemzeti Színház színművésze a felkészülésben is segítette a résztvevőket, köszönjük a támogatását.

Ahogyan a fellépőknek szintén köszönjük ezt a felejthetetlen két napot, amelyet az emléklapok átadásával zártunk le.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság