A 2023. évi III. kerületi győztes mesék hangoskönyve

Hírek
Közzétéve:

Önkormányzatunk 2023-ban is meghirdette a harmadik kerületi dolgozóknak szóló meseíró pályázatát, a legjobbnak ítélt meséket pedig az esélyegyenlőség jegyében már bárki élvezheti: Götz Anna és Végh Judit színművésznők elfogadták a felkérésünket és a közreműködésükkel elkészült hanganyag már hallható. Fogadják szeretettel!

A célunk idén is az volt, hogy a legszebb, Budapest 150. születésnapjához kapcsolódó helyi történetek minél többekhez elérjenek. A kerület „hivatalos mesekönyve” azóta minden óvodában ott van, és online is elérhetővé tettük a kiadványt teljes terjedelmében, azonban szerettük volna, hogy azok is élvezni tudják ezeket az alkotásokat, akik látásukban akadályozottak, látássérültek, vagy nem tudnak még olvasni.

Dr. Kiss László Polgármester ajánlása szerint az időzítés is szerencsés: az ünnepek alatt több idő jut közös meseolvasásra és mesehallgatásra is, bízunk benne, hogy sok család pihenését, együtt töltött idejét tudjuk tartalmasabbá tenni ezekkel a valóban nagyszerű mesékkel és ezzel a remek hangoskönyvvel.

A meséket meghallgathatják a címre kattintva:

Első helyezett – Érchegyiné Futó Csilla: Mese a kutyáról, aki dobolni tudott a farkával

Második helyezett – Tripsánszki Éva: Az aranycsengettyűs galamb

Harmadik helyezett – Forgácsné Fekete Anita: Egy mesés óbudai séta

Különdíj – Gacsályiné Frányó Zsuzsanna: Berci és az utcabál

Hangoskönyvünket fogadják szeretettel, engedjék meg, hogy ezzel is békés, boldog karácsonyt kívánjunk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság