A biztonságos, aktív, önálló időskorért – Hiánypótló ingyenes kiadványt jelentetett meg az önkormányzat

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat éppen a napokban jelentette meg Gondoskodni szeretünk – A biztonságos, aktív, önálló időskorért című ingyenes kiadványát, amely a kerületben élőknek igyekszik összegyűjteni a legfontosabb intézmények, egyesületek és közösségek elérhetőségeit, az időskorúaknak kínált programokat és szolgáltatásokat.

A címek, telefonszámok és e-mail-címek felsorolása mellett a lehetséges támogatásokat is listázza a kényelmesen kézbe vehető és forgatható kiadvány, felhívja a figyelmet az igénybe vehető ingyenes és térítésköteles szolgáltatásokra, és tájékoztat a legfontosabb kérelmek benyújtásának feltételeiről, díjakról és kerületi akciókról.

A Gondoskodni szeretünk nyomtatott és elektronikus formában is elérhető a kerületi polgárok számára. Alapos gyűjtés és hasznos tájékoztató, amely egyetlen háztartásból sem hiányozhat, ahol időskorúak élnek, vagy intézményből, ahol megfordulnak.

A kiadványból több ezer példányt a harmadik kerületi kedvezményes burgonyavásárlás helyszínein (2020. szeptember 25-26.) oszt szét az önkormányzat, emellett a legfontosabb kerületi intézményekben, illetve a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain lesz elérhető (a Harrer Pál utca 2.-ben és a Fő tér 2. szám alatt, a Szociális Főosztályon). Emellett többek között az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézményben, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központban, valamint az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központban.

Gondoskodni szeretünk 2020 by Óbuda Sajtó on Scribd

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság