A Budapest-bérletekkel most kedvezményesen mehetünk strandra, fürdőbe

Hírek
Közzétéve:

„Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád” – szól a BKK üzenete. A júniusban érvényes BKK Budapest-bérlet tulajdonosa a BGYH online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20% kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

Az akció a 2021. június 1. és június 30. között érvényes Budapest-bérletekre vonatkozik.

„Ha ügyfeleink rendszeresen igénybe veszik a közösségi közlekedést, további élményeket szerezhetnek a BKK Budapest-bérlettel. Úszáshoz, kikapcsolódáshoz, lazításhoz, baráti élményekhez, testi-lelki feltöltődéshez egyaránt igénybe vehető a BKK Budapest-bérlet által kínált kedvezmény, és felfedezhetők Budapest ikonikus fürdői és strandjai: a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római vagy a Pünkösdfürdő.”

Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei a ITT érhetők el.

Hol található a kuponkód?

  • A BKK-nál vásárolt papíralapú bérlete van? Kuponkódja a bérlet jobb alsó sarkában található 10 karakteres előlapi sorszám.
  • A MÁV-START-nál vásárolt bérletet? Kuponkódja az ár mellett található 17 karakteres sorszám.
  • A VOLÁNBUSZ-nál vásárolta a bérletét? Kuponkódja a bérlet 10 karakteres száma, kötőjel nélkül.
  • Okostelefonnal vásárolt mobiljegynél a 10 karakteres tranzakcióazonosítót tudja kuponként felhasználni.

A kedvezmény beváltásához szükséges kód a kampány idején vásárolt Budapest-bérleteknél a vásárlást követő harmadik munkanapon lesz érvényes. Egy érvényes Budapest-bérlettel egy teljes árú felnőtt belépőjegyet vásárolhatsz, és egy vásárlás alkalmával több kedvezményes belépőjegy is vásárolható. Ekkor azonban mindegyik kedvezményes belépőjegyhez újabb kupont szükséges beváltanod. A 20% kedvezmény a fürdőkben személyesen vásárolható teljes árú felnőtt belépőjegyek árához mérten értendő.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság