A Cseritivel kötött megállapodásunk keretében több kerületi család is adományban és ajándékutalványban részesül

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

A Cseriti Pontok hálózatának fenntartója, a ReBolt Közhasznú Nonprofit Kft. és Önkormányzatunk megállapodást kötött annak érdekében, hogy elindulhasson a „Felöltöztetünk egy családot” program. A program keretében a Cseriti vállalta, hogy havi 30 ezer forint értékben szezonális ruhákkal támogatnak egy-egy alacsonyabb jövedelmű, harmadik kerületi családot. A családok kiválasztásához az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központot is bevonták.

Novemberben egy hatgyermekes család volt a kedvezményezettje az adománynak. A Perc utcai Cseriti Pont felkeresése is családi programként valósult meg: Békásmegyerről érkezett a hattagú család, sok szép ruhát és még játékokat is vittek. Nagyon örültek a lehetőségnek és az ÓCSTGYVK visszajelzése alapján is a legjobb helyre kerültek a kiválasztott holmik!

A következő hónapokban pedig újabb nehéz helyzetben lévő családok kaphatnak 30 000 Ft értékű adományt a „Felöltöztetünk egy családot” program keretében.

A karácsonyi időszakra való tekintettel a fentieken kívül a Cseriti kibővítette az adománykeretet és további öt kerületi család számára 20-20 000 Ft-os ajándékutalványt fognak biztosítani. Az utalvány bármire beváltható lesz az üzletükben, például karácsonyi ajándékokra, ruhákra vagy az éppen számukra legszükségesebbekre.

Az utalványokat az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ csoportvezetője, Tapasztó Gábor vette át Sándorfi Gergőtől, a ReBolt Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetőjétől Kiss Katalin, Óbuda-Békásmegyer fenntarthatósági szakértője jelenlétében.

Számítunk egymásnak!

* A III. kerületben is megtalálható Cseriti Pont üzletben elsődlegesen az alacsony jövedelemmel rendelkezők számára kínálnak megvásárolható minőségi használt tárgyakat, ráadásul a mindenkori használt piaci ár alatt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság