Átadták a sportprogramokon összegyűlt adományokat

Hírek
Közzétéve:

A „Szabadidő, szeretem!” sportrendezvény sorozatban évről-évre helyet kap a jótékonyság. A gyűjtésre rendre olyan szervezeteket választanak a szervezők, amelyeknek célja a támogatásra szorulók segítése. Ebben az évben a Gézengúz Alapítvány javára gyűjtöttek a programokra látogatók.

A sorozat minden állomásán lehetőség volt az önkéntes alapon történő adományozásra. Az így befolyt 138.000 forintot az Alapítvány részére október 6-án adták át. Az Alapítványt Dományi Dávid képviselte, aki méltatta ezt a lehetőséget és köszönetét fejezte ki Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és az óbudai lakosságnak. A  pénzadományt a kaszásdűlői uszoda terápiás eszközeinek bővítésére és megújítására használják fel.

Az alapítvány Budakalász-Óbuda Központi Intézetének helyt adó budakalászi Cseppek Házában olyan komplex ellátási modellben dolgoznak, amely a születéstől kezdve az oktatási intézménybe való bekerülésig végigkíséri mind a diagnosztika, mind a terápiás ellátás területén a sérült, koraszülött gyermekeket és családjaikat.

gezenguz-alapitvany

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság