A gyerekek védelmével, biztonságával kapcsolatos kérdése van? Jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra és jogsegélyünkre

Hírek
Közzétéve:

Ebben az évben is folytatjuk harmadik kerületi gyermekvédelmi programunkat, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködésben továbbra is elérhető ingyenes tanácsadásunk és jogsegély-szolgáltatásunk. Forduljanak az alapítvány munkatársaihoz bizalommal. Kérdezzenek, beszélgessünk.

Akár bölcsődei, óvodai, iskolai ügyekről, akár válással, láthatással, bántalmazással kapcsolatos kérdésekről van szó, segítünk. Szülők, gyerekekkel foglalkozó vagy dolgozó felnőttek jelentkezését is várjuk.

Álljunk ki együtt a gyerekek biztonságáért, és lépjünk fel a gyermekbántalmazás minden formája ellen.

Ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre az alábbi időpontokra tudnak jelentkezni.

Időpontok:

  • március 22., 14.00–17.00 óra
  • április 19., 14.00–17.00 óra
  • május 17., 14.00–17.00 óra
  • június 14., 14.00–17.00 óra

Tudnivalók a tanácsadásról:

  • Mindig havonta egy alkalommal tartjuk, és mindig háromórás.
  • Jogász és pszichológus van jelen – muszáj ugyanakkor hangsúlyozni, hogy ők gyermekjogi, gyermekvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre ennek az együttműködésnek a keretében, más típusú problémával, panasszal ezeken az alkalmakon nem tudnak hozzájuk fordulni az érdeklődők.
  • A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek kérdése, problémája van gyermekvédelmi, gyermekjogi kérdésekben.
  • Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

ITT tudnak regisztrálni.

A tanácsadáson a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jogásza és pszichológusa vesz részt, csatlakozni ezen a linken lehet:
meet.google.com/bze-txvc-tkd

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

Tartsanak velünk, kérdezzenek bátran, forduljanak bizalommal az alapítvány munkatársaihoz.

Az alapítvány NEMECSEK Programja.

Gyermekjogok váláskor, válás után. A Hintalovon Alapítvány saját szervezésű ingyenes online eseménye március 28-án.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság