„A kerület kedvenc fagylaltozója 2024” – Szavazzon Ön is!

Hírek Aktuális ügyek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Ha nyár, akkor irány a fagyizó! Óbuda-Békásmegyer 2024-ben már másodszor hirdeti meg „A kerület kedvenc fagylaltozója” felhívását. A hagyományteremtő szándékkal indított verseny győztese az lesz, akire július folyamán a legtöbb szavazat érkezik. A kerületi lakosoknak pedig augusztusban – a melegre való tekintettel – egy-egy ajándék gombóc fagylalttal kedveskedünk majd a nyertes helyen.

Kevés dolog esik jobban ebben a nagy hőségben, mint egy jó nagy adag fagylalt – természetesen ilyenkor mindenki az általa kedvelt fagylaltozót látogatja meg. Önkormányzatunk arra kíváncsi, hogy Óbuda-Békásmegyer lakosai szerint hol kapható 2024-ben a kerület legjobb és legkedveltebb fagyija? Amelyik hely a legtöbb szavazatot kapja, elnyeri „A kerület kedvenc fagylaltozója 2024. szavazás nyertese” megtisztelő címet, amelynek egy évig lehet a birtokosa.

A megmérettetésen résztvevő fagyiárusokra július 9. és július 26. között lehet leadni a szavazatot online, az Óbuda-Békásmegyer applikációnkon keresztül!

A GYŐZTES NYEREMÉNYE

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat hivatalosan is elismeri, hogy a harmadik kerület legjobb fagylaltját idén, 2024-ben az adott egység kínálja, valamint a nyertes helyen az önkormányzatunk (a rendelkezésre álló keret erejéig) a rendelt fagyi mellé plusz egy gombóc költségét fizeti a vendégeknek.

A július 29. és szeptember 1. között tartó lakossági akciónkat az Óbuda-Békásmegyer applikációnkat letöltve és arra regisztrálva lehet igénybe venni; regisztrációnként mindenki egy-egy gombóc fagylaltra jogosult. A címet elnyerő fagylaltozóról az önkormányzat kommunikációs felületein többször is hírt adunk.

A SZAVAZÁS MENETE

Az adott fagylaltozóra szavazni az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül lehet, mindenképpen szükséges hozzá a letöltés és az arra való regisztráció. 18 évet betöltött személy tud a felületre regisztrálni, valamint szükséges hozzá egy e-mail cím, név és a pontos életkor megadása. A regisztráció után a felületen a „kérdőív”-re kattintva található meg az a szavazási felületet, amelyen ki lehet választani, melyikre jelöltre adjuk le voksunkat.

Az applikáció innen letölthető:  Androidra   IOS-re

A FELHÍVÁSRA 2024-BEN JELENTKEZŐK:

  • Boróka Fagyizó – 1034 Budapest, Szentendrei út 13.
  • Miamor fagyizó – 1031 Budapest, Római-part 47.
  • Jázmin Cukrászda – 1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 1.
  • HappyCream Fagyizó – 1031 Budapest, Nánási út 28.

Felhívásunkra 2024-ben négy fagylaltozó jelentkezett, lássuk a bemutatkozásukat!

Boróka Fagyizó

Címe: 1034 Budapest, Szentendrei út 13.
Nyitvatartás: márciustól-novemberig 10:00-től 20:00-ig.

LEÍRÁS: „Több mint százféle fagyit árulunk, főzött és hideg eljárással készült termékeink is vannak. Gyümölcs fagyijaink jellemzően tejmentesen készülnek,ezen kívül kínálatunkban megtalálhatóak gluténmentes és cukormentes fagylaltok is.” A kerület kedvenc fagylaltozója 2023 szavazás nyertese.

Sláger fagyijaink: zserbó, konyakmeggy, aranygaluska, francia krémes, mákos guba, pisztácia, gyümölcsrizs, mango sticky rice, camember sajt, fehércsokis málnatorta, Mozart, sárkánygyümölcs, citrom, mangó, eper, málna, citromos-mézes bodza, gyömbéres szeder.”

Jázmin Cukrászda

Címe: 1039. Pünkösdfürdő utca 1.
Nyitvatartás: minden nap 10:00-től 22:00-ig

LEÍRÁS: „Helyben főzött, kézműves fagyikkal várjuk a vendégeinket, jelenleg harminckét ízünk van, amik naponta változnak, összesen körülbelül hatvanöt-hetven íz szokott cserélődni. Gyümölcsös fagylaltjaink vizes alapúak és valódi gyümölcsökből készülnek.

Kínálatunkban vegán, sorbet és természetesen laktóz, cukor és gluténmentes fagyik is megtalálhatóak. Továbbá olyan különlegességek is mint almás rétes, szilvás gombóc, mojito, narancsos csoki és persze a nagy kedvenc pisztácia is. Természetesen a hagyományos ízek kedvelői is találnak nálunk kedvükre valót, mint például vanília, eper, csokoládé, citrom vagy puncs. Mindegyik fagylaltunk alkoholmentes! Még csak az idén nyitottunk, de szeretnénk egész évben nyitva tartani.”

Miamór Rómaim

Címe: 1031 Budapest, Római-part 47.
Nyitvatartás: április közepétől szeptember végéig – hétköznap 15:00-től 20:00-ig, hétvégén 10:00-től 20:00-ig

LEÍRÁS: „Fagylaltjaink között találhatók klasszikus eljárással készült fagylaltok, de értékesítünk cukormentes és teljesen vegán fagyikat is. Vendégeink tizenhárom ízből választhatnak. Legnépszerűbb a mindenki által kedvelt pisztácia, a sárkánygyümölcs (vegán), cukormentes csokoládé és cukormentes eper ízeink. Mindemellett a választékban található gofri, például nutella, vaníliapuding, eperszósz, karamellás szósz és csokoládészósz feltéttel. Illetve a forró nyári nyári napok alkalmával a hozzánk betérők ötféle jegeskávéból is választhatnak!”

HappyCream

Címe:  1031 Budapest, Nánási út 28.
Nyitvatartás: hétköznap 14:00-21:00, szombat-vasárnap: 12:00-21:30.

LEÍRÁS: „Fagylaltjaink ízfokozók nélkül készülnek, nincs előre elkészített paszta és színezék sem felhasználva hozzájuk. Az ízeket valódi, tiszta, jó minőségű alapanyagokból nyeri el a fagylalt. Ezek az alapanyagok a gyümölcsök, a csokoládé, vanília, olajos magvak. Kínálatunk folyamatosan változik, de az alap ízek a következők: frutta fi pistacchio, málnás brownie, mák, sárgabarackos mandula, epres sajttorta, sós karamell, málna, eper, mangó, citrom, csoki, vanília, francia krémes, Rákóczi túrós, kecskesajt-áfonya.

Mindenmentes fagylaltjaink: étcsokoládé, vegán pisztácia. Laktózmentes fagylaltjaink: málna, eper, mangó, áfonya, avokádó-citrom, citrom. Gluténmentes fagylaltjaink: minden gyümölcsfagyi, nutella, csoki, sós karamell, sárgabarackos mandula, vanília. Hozzáadott cukormentes fagylaltjaink: étcsoki, sárgabarackos mandula.”

Térjenek be egy finom fagylaltra kedvenc helyükre és szavazzanak az Óbuda-Békásmegyer applikáción! 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság