A kerületi civilek egész évben értünk dolgoznak, most rajtunk a sor! Támogassuk őket

Hírek
Közzétéve:

Az 1%-ot sokan adománynak tekintik, de nem az, hiszen valójában az amúgy is befizetendő adónkból van lehetőségünk rendelkezni e fölött az összeg fölött. Sajnos ma Magyarországon az adózók fele nem él ezzel a lehetőséggel, ami valójában csak az odafigyelés hiánya, a civileknek viszont hatalmas veszteség. Ez a célzott felajánlás ugyanis sok szervezetnek jelentős anyagi forrást jelenthet, és minden egyes forint, minden apró összeg segíti tevékenységüket.

A felajánlás menetéről itt olvashat bővebben.

Gondoljunk csak bele mi lenne, ha nem működnének a kerületi civil szervezetek. Az életünk minden területén űr keletkezne, legyen szó egészségügyről, nevelésről, sportról, kultúráról, a Római-partról vagy akár a hagyományaink ápolásáról. A civil szervezetek emellett kapcsot képeznek az állam és a társadalom között, hiszen rajtuk keresztül hallathatjuk a hangunkat, ők segítenek abban, hogy akár meglévő, akár új igényeinket közvetítsék az állam felé.

A harmadik kerületben működő civil szervezetek tiszteletet érdemlő munkáját az önkormányzat nagyra értékeli és támogatja. Kérjük, Önök is tegyenek így: ajánlják fel adójuk 1%-át a kerületben működő civil szervezetek valamelyike számára.

Az Óbuda-Békásmegyeren működő civil szervezetekről itt is tájékozódhat.

Kérjük, ne feledkezzen meg az 1%-ról való rendelkezésről, hiszen nekünk csak egy kis odafigyelés, a civil szervezeteknek azonban hatalmas segítség!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság