A kerületi kutyafuttatók fejlesztése – Új eszközök, javítások, tisztább környezet

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Kutyás Egyesülettel együttműködve azon dolgozunk, hogy az egyre növekvő számú kutyás és kisállattartó közösség számára is biztosítsuk a felelős állattartás szabályainak és napjaink elvárásainak megfelelő szervezeti, intézményi feltételeket, műszaki és technikai infrastruktúrát.

Az egyesület vezetőjével rendszeresen végzünk bejárásokat, felméréseket a kutyás közösségek által használt területek áttekintése és fejlesztése céljából.

A Városüzemeltetéshez beérkező üzemeltetési igényeket (kutyafuttató javítása, takarítása, eszköz kihelyezése stb.) lehetőségeinkhez képest rövid időn belül kielégítjük. Az együttműködés keretében az egyesület rendszeresen tesz javaslatot többek között újabb kutyapiszokgyűjtő edények kihelyezésére, a régiek cseréjére vagy áthelyezésére.

Ennek apropóján az idei évben is több új edényt helyeztünk ki, valamint az edények ürítési gyakoriságán is változtatunk. Önkormányzati többlettámogatással azokon a helyszíneken, ahol korábban hetente egy alkalommal került sor az edények ürítésére, áprilistól hetente két alkalommal fogjuk a kutyapiszokgyűjtő edényeket üríteni.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Mondjon véleményt a Római-parti Plázsról is!

Hírek
Közzétéve:

Karácsony alkalmából LEGO-csomagokat kap minden harmadik kerületi óvodás csoport

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Idén is meghirdetjük esővízgyűjtő akciónkat