A lomtalanítás idején a Cseriti ingyenes, gyűjtő szolgáltatását is igénybe vehetjük

Hírek
Közzétéve:

A harmadik kerületi lomtalanítás idején ingyenesen igénybe vehetik a helyi lakosok a Cseriti házhoz menő, begyűjtő szolgáltatását.

A III. kerületben az idei lomtalanítás idején igénybe vehető lesz a Cseriti ingyenes, házhoz menő begyűjtő szolgáltatása. Ilyenkor ugyanis rengeteg háztartásban kerülnek elő olyan holmik, amiket bár már nem használunk, de nincs szívünk lomként kihelyezni, hiszen jó állapotúak és mások számára még hasznosak lehetnek. A Cseriti munkatársai pedig szeptember 19-e és október 2-a között előzetes egyeztetést követően házhoz jönnek ezekért a felesleges, de még használható tárgyakért.

Azért is érdemes a leadás mellett dönteni, mivel így a használati tárgyak tovább körforgásban maradnak és nem a hulladéktelepen végzik. Ráadásul az így felajánlott tárgyakkal segítséget is nyújthatunk a rászoruló családoknak és nyugdíjasoknak, akik a kedvező árú használati cikkeket megvásárolhatják a Cseriti boltjaiban, legközelebb a Perc utcai üzletben.

További információt a cseriti.hu oldalon találhatnak, illetve az ott kitölthető űrlapon keresztül igényelhetik szolgáltatásukat.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság