A Milton Friedman Egyetem szenior képzése 24. félévét kezdte meg ‒ Dr. Kiss László köszöntötte a hallgatókat

Hírek
Közzétéve:

A Milton Friedman Egyetem Nyugdíjasok Óbudai Akadémiáján megkezdődött a tanév második féléve. Az élethosszig tartó tanulás mellett elköteleződött hallgatókat dr. Kiss László polgármester is köszöntötte a szemeszter ünnepi megnyitóján.

A Milton Friedman Egyetem szenior akadémiai képzése 2023 tavaszán lép a 24. félévébe. Az egyetem ez a több mint tizenegy év alatt egy országos rendszert épített ki, amely immár több mint 30 helyszínnel rendelkezik.

Az ötven év felletieknek szóló képzéseik központja kezdettől fogva a harmadik kerületi egyetem volt, ahol félévente 50-60 tanfolyam indul el, és plenáris előadásainkon 100-150 hallgató vesz részt alkalmanként. A kurzusok és előadások hallgatóinak túlnyomó többsége (a legutóbbi félévben 75 százaléka) kerületi polgár.

A Milton Friedman Egyetem a 2022/2023-as tanév II. félévének ünnepi megnyitóján dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is köszöntötte a hallgatókat. Méltatva az ötven feletti résztvevők példamutatását: amellett, hogy hasznos tudást szereznek aktív és produktív életet élnek a közösségben.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Rendvédelmi dolgozóinknak év végi jutalmakat adtunk át – Köszönjük helytállásukat!

Hírek
Közzétéve:

Kölcsönözzön vetőmagot!

Hírek
Közzétéve:

Lakóparkok terítéken – Önkormányzatunk testületi ülést tartott