A Szent Margit Kórház lakossági tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatban

Hírek
Közzétéve:

Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

A látogatási tilalom a Szent Margit Kórház minden fekvőbeteg osztályára érvényes! Természetesen kivételt képez a kapcsolattartási jog, amely a súlyos betegeket, a kiskorú gyermekeket, a szülő nőket, valamint a szabad vallásgyakorlást érinti. Minden ilyen jellegű esetben az osztályvezető főorvossal szükséges egyeztetni.

Csomagátvétel a látogatási tilalom ideje alatt

Az intézményben fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat tudnak behozni, amelyet a ”B” épület portáján a biztonsági szolgálat munkatársai vesznek át.

Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy a lezárt csomagokon mindig tüntessék fel a beteg és az osztály nevét, továbbá a kórterem számát, ezzel is segítik Kollégáink munkáját!

Külön kérjük Önöket, hogy a betegek részére összeállított csomagok pénzt, nagyobb értékű árut (műszaki cikk, telefon, egyéb) és romlandó élelmiszert NE tartalmazzanak!

A lezárt csomagok leadása a Szent Margit Kórház (1032 Bécsi út 132.) főbejáratánál, a „B” épület portáján lehetséges az alábbi időpontokban:

  • munkanapokon 8-18 óráig,
  • szombaton, illetve vasárnap 8-16 óráig.

Szülésfelkészítő előadások

A koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések miatt, 2020. március 12-től a szülésre felkészítő előadásaink bizonytalan ideig elmaradnak. Az óvintézkedések visszavonásakor tájékoztatni fogjuk várandós kismamákat az újraindulás várható időpontjáról, melyet a Szent Margit Kórház honlapján és közösségi oldalán is meg fogjuk osztani: https://www.szentmargitkorhaz.hu/

Koronavírussal kapcsolatos egyéb információk

Az operatív törzs által üzemeltett és kezelt honlapon a koronavírussal kapcsolatban minden aktuális információ megtalálható: https://koronavirus.gov.hu/

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében, amik a hét minden napján 24 órában elérhetők:

+3680277455
+3680277456

Megértésüket, közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság