Adománygyűjtést szervez Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK)

Aktuális Kiemelt hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) kapcsolódva az Óbuda Advent rendezvényhez, adománygyűjtés szervez 2022.december 3-án, szombaton 10:30-12:30 óra között Óbudán a Fő téren, a Gézengúz Alapítvány számára.

1990-ben hozta létre Dr. Schultheisz Judit az eltérően fejlődő/ születési károsultak ellátásáért a Gézengúz Alapítványt, működésében a Gézengúz Modellt. Évente több mint kétezer gyermeknek és családjaiknak biztosítanak az összetett korai intervenciós ellátást, célzott segítséget.

Többségük koraszülöttként vagy sérüléssel érkezett a világra, szüleik a kórházból hazatérve, szakorvosi beutalóval keresik meg a Gézengúz Alapítványt.

Sok olyan család is érkezik hozzájuk, akik aggódnak gyermekük megfelelő fejlődése miatt, vagy szeretnének részt venni fejlesztő és tehetséggondozó foglalkozásaik valamelyikén.

Az Alapítvány országos szintű kora gyermekkori intervenciós hálózatában a gyógyítás, a fejlesztés és a tehetséggondozás komplex, egymásra épülő egységet alkot, így minden gyermek megkapja azt a segítséget, amire szüksége van. Az alapítás óta a gyermekek ezreinek nyújtottak már otthoni, tornatermi és vízi terápiát, családjaiknak pszichológiai és szociális segítséget a szülők és hozzátartozók terápiába való bevonásával.

 Adományként higiéniai okokból azt kérjük tőled, hogy minden termék legyen új, steril, bontatlan csomagolású!

Köszönettel fogadnánk az alábbiakat:

  • tisztító- és fertőtlenítőszerek
  • készségfejlesztő játékok (vízi és szárazföldi) 0-9 éves korig
  • gyerekek által használt fogyóeszközök, pl. gyurma, kréta, kézműves alapanyagok
  • irodaszerek, papír
  • új és használt jó állapotú mesekönyvek

Szeretettel várunk minden adományozót a korcsolyapálya melletti ÓBIÖK asztalnál. Az adományozókat, kicsiket és nagyokat forró teával, süteménnyel várjuk a Mikulással együtt!

Köszönjük a sok kis biztonságra és harmonikus fejlődésre váró pici nevében, hogy támogatod őket!

Gézengúz Alapítvány:

https://gezenguz.hu

https://www.facebook.com/gezenguz

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK):

https://ifjusag.obuda.hu/

https://www.facebook.com/obiok.hu/

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság