Adományozás értelmi fogyatékosok és autisták javára

Hírek
Közzétéve:

2014 év elején az önkormányzati Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft., “Szabadidő Szeretem” című, egész évet felölelő rendezvénysorozatának különböző állomásain, Bús Balázs polgármester javaslatára, adományozást szervezett a “Flóra” Értelmi Fogyatékosokért és Autistákért Alapítvány javára.

Tricikli, azaz három kerekű kerékpár átadása a Flóra Alapítvány gondozottjai számára.
Az év minden rendezvényén kihelyezett dobozokban pénzt gyűjtöttek a civil szervezet számára, amelyet októberben át is adtak az Alapítványnak.
Az összegyűjtött nem kevés összeget, (több, mint 100 ezer forintot) az alapítvány saját forrásaiból kiegészítve olyan háromkerekű speciális kerékpár vásárlására fordította, amelyet az általuk támogatott sérült fiatalok is használni tudnak. A beszerzés a már meglévő kerékpár parkot is bővítette.
speciális kerékpár_FlóraA “Flóra” Értelmi Fogyatékosokért és Autistákért Alapítvány  ez úton is szeretné a lakossági adományozókat tájékoztatni arról, hogy támogatásuk  jó helyre került, egyben megköszönni a programban nem kis munkát nyújtó Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft munkáját.

Az új  kerékpár átadására az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központban került sor január 29-én csütörtökön.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság