Advent Óbudán 2021 – Nagy siker volt advent négy hétvégéje a Fő téren

Hírek
Közzétéve:

November 26-án, advent első hétvégéjén, a Fő tér ünnepi fénybe öltözött, és megtelt karácsonyi illatokkal. A hagyományos adventi vásárban idén is sok-sok finomsággal, forró italokkal, édességgel és karácsonyi ajándéknak valóval vártuk Önöket. Ingyenes jégpályánk mindennap nyitva állt a látogatók előtt, sőt egészen február végéig várjuk a korcsolyázás szerelmeseit.

Az Advent Óbudán 2021 rendezvénysorozat hétvégi koncertjein pedig minden korosztály találhatott számára kedves előadókat, műfajokat. A fellépők között ott volt például a Kaláka, Szinetár Dóra, a Misztrál, a gyermekek örömére Gryllus Vilmos, Sőnfeld Mátyás vagy az Iszkiri együttes.

A négy hétvégén összesen huszonnyolc koncertet láthattak-hallhattak az érdeklődők, délelőttönként a kicsiknek kedvezve, délután és este pedig jellemzően a nagyobbaknak.

Izgalmas programokkal is készültünk: többek között a Tűzvarázs Tűzzsonglőr Show bámulatos műsorával, de együtt kacaghattak Boka Gábor tréfás és tanulságos bábelőadásán is. És természetesen december 5-én a Télapó is ellátogatott a Fő térre.

Ám nem csak a remek zenék, élménydús programok miatt volt érdemes kilátogatni Óbudára. Adventi vásárunk Budapest egyik legszebb, leghangulatosabb vására. A 22 gasztroházban ízes ételeket, forró italokat, fantasztikus édességeket kínáltak a nézelődőknek, a 21 kézművesházban pedig akár karácsonyi ajándékainkat, díszeinket is megtalálhattuk.

Advent négy hete alatt két ízben is adománygyűjtésre invitáltuk Önöket. November 26. és december 17. között a legelesettebbek számára gyűjtöttünk tartós élelmiszert, higiéniai termékeket és tisztítószereket, december 18-án és 19-án pedig menhelyi kutyáknak segíthettek, hogy könnyebbé tegyék a karácsonyukat. Nagylelkű adományaikat köszönjük.

És mert az advent lényege a várakozás az eljövetelre, az ezt jelképező adventi koszorú négy gyertyáját közös éneklés után együtt gyújtottuk meg.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott ezen a fantasztikus négy hétvégén. Köszönjük minden kollégánknak a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítséget. És természetesen hálásan köszönjük a fellépőknek is az élményt.

Tartsanak velünk jövőre is. Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

 

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul and Gospel kórus

Cimbaliband koncert

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság