Advent Óbudán 2021 – Ünnepi vásár, koncertek, gyerek- és családi programok egy hónapon át

Hírek
Közzétéve:

Egy hónap múlva megnyitjuk az Advent Óbudán 2021 rendezvénysorozatot, és mivel tavaly a járványhelyzet miatt csak az online térben találkozhattunk, idén dupla erőfeszítéssel és izgalommal készülünk arra, hogy végre együtt élvezhessük az advent minden csodáját.

A készülődésről folyamatosan beszámolunk, első híradásunkban fogadjanak egy kis ízelítőt vásárunk kínálatából, hiszen az Advent Óbudán 2021 nem lenne teljes hamisítatlan vásári hangulat nélkül. Óbuda-Békásmegyeren idén is minőségi kézműves termékek és finomabbnál finomabb ételek, italok közül válogathatunk.

A karácsonyfa alá vagy az ünnepi asztalra

Ha egyedi ajándékkal szeretnénk meglepni szeretteinket, csodálatos dísz- és használati kerámiákból, kézzel készített kézműves ékszerekből, hagyományőrző kézműves termékekből, egyedi grafikákkal ellátott ajándéktárgyakból válogathatunk. A csodálatos, természetes anyagokból készített ajtó- és asztali díszek otthonunk meghitt karácsonyi hangulatát biztosíthatják.

Egy kis kényeztetés

Kézzel készített szappanok és natúrkencék, környezetbarát csomagolásban, ellenőrzött, GMO-, SLS- és alumíniummentes natúrkozmetikumok széles kínálatából válogathatunk.

Ha megéheznénk nézelődés közben

A gasztroházak különleges ízekkel, szívet-lelket melengető ételekkel, italokkal, varázslatos édességekkel várják a látogatókat. A tradicionális magyaros ízek kedvelői hagyományos téli ételekből és lángosokból válogathatnak, az édesszájúakat churros, buborékgofri és édességek széles választéka csábítja.

A téli időszakban ne feledkezzünk meg egészségünkről sem: a méz és a belőle készült ételek nemcsak finomak, de erősítenek, védenek is. Sajtkedvelők, figyelem! A Magas-Tátra szívéből tradicionális parenyica sajtokat kóstolhatunk különböző ízvilágban és rusztikus alakzatokban.

Szívet-lelket melengető italok

Valódi gyümölcsborok, amelyek modern és tradicionális módszerek ötvözésével készültek, forralt borok (mentes változat gyerekeknek is!), pálinkák, forró csokoládék, puncsok. 

Ajándéknak is kiváló finom borok Etyekről és Villányból.

 

A legkisebbek legnagyobb örömére pedig idén is lehetőség lesz a mesebeli karácsonyi hangulatba ringatózni a Szentlélek téri Körhintán.

Csillagfény kerámiák
A csillagfény kerámiák egyedi forma és színvilággal

 

Esztetico természetes anyagokból készült díszek

 

Grillkirály

 

Lángos és forralt bor

 

Egy csodálatos churrosnak nehéz ellenállni

 

Dísztárgyak idézetekkel, egyedi grafikával

 

Természetes anyagokból készült meglepetések

 

Finom gyümölcsborok

 

Különleges sajtok

 

A méz segít az egészség megőrzésében is

 

Kézzel készített ékszerek

 

Pompás natúrkozmetikumok

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság