Advent Óbudán 2022 – Ünnepeljünk idén is együtt

Közzétéve:

Együtt érték az ünnep! Idei jelmondatunkkal arra invitáljuk Önöket, hogy ez évben is tartsanak velünk adventi programsorozatunkon, éljük át közösen a várakozás időszaka nyújtotta örömöket. Advent idején próbáljuk kicsit félretenni gondjainkat, hogy azután könnyebben tudjunk szembenézni a mindennapok kihívásaival.

Idén is remek koncertekkel, gyerekműsorokkal és sok-sok izgalmas programmal várjuk a hozzánk látogatókat november 25. és december 23. között. Az elmaradhatatlan Fő téri vásár forgatagával, illataival, finomságaival idézi meg az ünnep hangulatát, a sportot kedvelőknek pedig két helyszínen, a Fő téren és a Békásmegyeri piac közösségi terén lesz lehetőségük ingyenes jégpályáinkat igénybe venni.

Óbuda-Békásmegyer kulturális intézményeiben kiállítások, színházi előadások, komolyzenei koncertek, közös olvasásra és a kreativitás  kipróbálására invitáló workshopok várják az érdeklődőket.

A hagyományokhoz híven a négy adventi hétvégén megtelik a Fő tér, délelőttönként gyerekműsorokkal, délutánonként pedig gazdag koncertprogramokkal készültünk, hogy minden adott legyen az ünnep közös átéléséhez.

Programjainkat és folyamatos híradásunkat a rendezvénysorozatról megtalálják az oldalon, az Advent Óbudán 2022 web és facebook oldalán és kulturális intézményeink honlapjain is.

Tartsanak velünk, hiszen tudják: Együtt érték az ünnep.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Aktuális Zöld iroda
Közzétéve:

Favizsgálat a Harrer sétányon

Aktuális
Közzétéve:

A hospice és palliatív ellátás világnapja az életről szól

Aktuális
Közzétéve:

112 gyorshajtó 18 óra alatt – A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye