Advent Óbudán: a negyedik hétvége programjai

Hírek
Közzétéve:

December 22-én pénteken 15 órakor az Óbudai Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubjai előadásaival kezdődik a negyedik adventi hétvége programja a Fő téri színpadon. Fél hatkor a kerületben méltán népszerű Braunhaxler Dalkör műsorát hallgathatja meg az ünnepi hangulatra vágyó közönség. A pénteki színpadi programot 19 órakor a Tárkány Művek koncertje zárja.

Pénteken és szombaton már délelőtt 10 órától nyitva van a kézműves vásár és a forralt bor, a kürtőskalács vagy a kenyérlángos illata váltja egymást, ahogy átsétál a látogató a Fő térről a Szentlélek tér irányába. A kézműves vásár és a gasztrosétány 22 óráig tart nyitva.

Szombaton, december 23-án délután három órakor Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar Hóhullásban című előadása szórakoztatja a kisebbeket a színpadon. Őket Dr. Rex, Dr. Varga Károly gyermekorvos és a Dr. Rex Kutyás Egyesület zenés bemutatója követi. 17 órától Petruska ünnepi koncertje szól majd a Fő téren.

A negyedik adventi gyertyát hagyományosan Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere gyújtja meg, idén a Hello Wood társtulajdonosaival Huszár Andrással, Pozsár Péterrel és Ráday Dáviddal közösen.

A Fő téri és a Csobánka téri jégpálya az alábbi nyitva tartással üzemel az ünnepek alatt:

A jégpályák ünnepi nyitva tartása

Karácsonyt követően a Fő téri és a Csobánka téri jégpályák továbbra is nyitva tartanak február 4-ig.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság