Aki teheti, ne vigye a két érintett csoportba a gyermekét a héten, kéri az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyári Telephelyének vezetése

Hírek
Közzétéve:

Dr. Kiss László polgármester ma esti, a közösségi oldalán közzétett közleménye szerint: „Egy, az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyári Telephelyére járó gyermek és egy óvodapedagógus koronavírus-gyanús megbetegedéséről kaptam tájékoztatást. A gyermek és a pedagógus is november 5-én járt utoljára az intézményben. Az óvoda egyelőre hatósági határozatra vár, azonban arra kérjük a szülőket, hogy aki teheti, a Tagintézmény két óvodai csoportjába ne vigye gyermekét a következő héten, illetve az esetleges járványügyi intézkedésekig. Ezt minden szülő orvosi  igazolás nélkül megteheti.”

Az óvodavezetés minden szülőt értesített a kialakult helyzetről, és mindenkit e-mailben kért, hogy próbálja meg gyermeke felügyeletét megoldani, erősítette meg dr. Kiss László.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmény Facebook-oldalát, indokolt esetben keressék az óvoda vezetőjét, Gángoly-Nagy Anitát a  gangoly-nagy.anita@kszki.obuda.hu e-mail-címen.

Az érintett állami szervek, a dolgozók és a szülők tájékoztatása megtörtént.

A polgármester elrendelte az érintett csoportszobák és öltözők soron kívüli fertőtlenítését, ez megtörtént. Az óvoda alkalmazottjai tájékoztatást kaptak a történtekről, és újra felhívták a figyelmüket, hogy bármilyen betegség esetén értesítsék a háziorvosukat.

Dr. Kiss László újra megerősítette, „polgármesteri utasítás alapján módosítottuk az intézmények házirendjét. Ez szigorította az intézményekben történő maszkviselés rendjét. Sajnos még nem mindenki érti, hogy e szabályok betartása közös érdekünk. Kérjük a maszkviselési és a távolságtartási szabályok betartását.”

Vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság