Állatsereglet, Horgolda és Kreatív Műhely – Gyereknapi programok az Óbudai Platán Könyvtárban és az Ezüsthegyi Könyvtárban

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Platán Könyvtárban Gyereknapi állatsereglet címmel a felelős állattartásról beszélgetnek a gyerekekkel május 28-án, pénteken 16:30-tól az Elveszett Állatok Alapítvány munkatársával.

Tudjátok, hogy mire van szüksége a görögteknősnek, a botsáskának vagy az óriáscsigának? Hogyan élnek, hogyan gondozzuk őket? Okosságok és érdekességek a hobbiállatként is tartható, különleges kedvencekről.

A programot a könyvtár kertjében, szabadtéren rendezik, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: rendezveny@platankonyvtar.hu

Óbudai Platán Könyvtár:  1031 Budapest, Arató Emil tér 1. (bejárat a Kadosa utcáról) www.platankonyvtar.hu

 

Az Ezüsthegyi Könyvtárban a gyereknapra készülve összegyűjtöttek néhány horgoltajándék-ötletet. Királylányos gyűrű és kisautó elkészítését mutatják be a könyvtár honlapján és Youtube-csatornáján elérhető videókban.

Az Ezüsthegyi Könyvtár online Kreatív Műhelyében megmutatják a klasszikus virágfüzér elkészítésének legegyszerűbb technikáját, nehogy virágos koszorú nélkül teljen a tavasz!

Másokat diótücsök-készítésére invitálnak a május 30-án megjelenő, ingyenesen megnézhető gyereknapi videójukban. A videó megtekinthető aznap a könyvtár honlapján.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság