Asszisztens-képzés a szakrendelőben

Hírek
Közzétéve:

Sikeresnek bizonyult az együttműködés a Medilearn Akadémia és az óbudai Szent Margit Rendelőintézet között. Az akadémia egészségügyi asszisztensi és szakasszisztensi képzésén 23-an vettek részt nemrégiben. A leendő asszisztensek a Vörösvári úti és a Csobánka téri szakrendelőkben töltötték el a kötelező szakmai gyakorlati időt. A szóbeli és a gyakorlati vizsgák a rendelőintézet falai között zajlottak, ezt követően osztották ki a bizonyítványokat a sikeresen végzett tanulóknak. Az egészségügyi asszisztensi képzés a járóbeteg-ellátás alapképzése, melynek elvégzését követően szakrendelőkben helyezkedhetnek el a szakemberek.

Rendelésiidő-változások a Szent Margit Rendelőintézetben

2015. augusztus 28-ig a Csobánka téri szakrendelő sebészeti rendelése, valamint a Laktanya utcai Tüdőgondozó Intézet egyműszakos munkarendben fogad pácienseket. A Csobánka téri sebészeten a fenti időszakban hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt (8.00-14.00), kedden és csütörtökön pedig délután (14.00-20.00) lesz rendelés. A Vörösvári úti szakrendelőben a fenti időszakban is egész nap, 8.00-20.00 között lesz sebészeti szakrendelés.

A Laktanya utcai Tüdőgondozó Intézetben augusztus hónapban hétfőn és szerdán délután (14.00-20.00), kedden, csütörtökön és pénteken pedig délelőtt (8.00-14.00) lesz rendelés. A Tüdőszűrő állomás munkarendje a fenti időszakban is változatlan.

A további rendelésiidő-változásokról, szabadságolásrokról a www.obudairendelok.hu weboldalon, az egyes szakrendeléesk oldalán tájékozódhatnak.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság