Átadtuk felújított műfüves futballpályánkat

Hírek
Közzétéve:

Átadtuk a mozogni vágyó óbuda-békámegyeri lakosok számára a felújított műfüves focipályánkat tegnap délután. A hivatalos avató ünnepség keretében a harmadik kerületi diákok élvezhették először a sport örömét a kiváló minőségű pályán, miután dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere köszöntötte a megjelent vendégeket, és természetesen ő maga is kipróbálta, hogyan esik rúgni a bőrt a frissen elkészült, korszerű talajon.

A futballpálya csodálatos erdei környezetben a harmadik kerületi Laborc utcai Óbudai Szabadidőparkban található, ahol Óbudai-Békásmegyer egyesületei, diákjai és lakosai élvezhetik a szabadtéri sportolás élményét. A pálya használata heti órabeosztás szerint történik, amelyet az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. munkatársai készítenek el a beérkező igények alapján. (Érdeklődni és helyet foglalni a +36 70 702-3719 és a tenisz@esernyos.hu elérhetőségeken lehet.)

Sportlétesítményünkben díjmentes pályahasználati lehetőséget is biztosítunk a kerületi lakosok részére, amelyről részleteket itt olvashatnak.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság