Átalakult a Szent Margit Rendelőintézet telefonos időpontfoglalási rendszere

Hírek
Közzétéve:

Februártól hétköznapokon 8 és 16 óra között fogadják a Szent Margit Rendelőintézet munkatársai a páciensek előjegyzéssel kapcsolatos hívásait a már jól ismert központi telefonszámokon:

  • 06 1 388 9180
  • 06 1 454 7500

Bár több észrevétel is megfogalmazódott a telefonos előjegyzés elérhetőségével kapcsolatban, fontos kiemelni, hogy a rendelőintézetet hívók több mint 40 százaléka olyan kérdéseket tett fel, amelyek a www.szentmargitrendelo.hu oldalon megtalálhatók.

„A weboldalunkat naprakészen tartjuk, amely a mai világban teljesen elvárható – fogalmazott dr. Budai András, a Szent Margit Rendelőintézet ügyvezető igazgatója. – A szakrendeléseinkkel, az egyes vizsgálatokkal, szakorvosaink rendelési idejével kapcsolatos információk egyaránt megtalálhatók rajta. Bár úgy tűnhet, egy-egy szakrendelés aloldala hosszasabb olvasást igényel, azonban az összes feltüntetett információ fontos pácienseink tájékoztatása érdekében, ezért szeretnénk ezúton is megkérni minden kedves betegünket, amennyiben általános információt szeretnének kérni, először a honlapunkon tájékozódjanak.”

A rendelőintézet call centeres munkatársainak azzal is megkönnyíti a munkáját, ha a hívás előtt előkészíti a tajkártyáját, beutalóköteles szakrendelés esetén pedig a beutalót, hiszen fontos, hogy tudják a beutaló pontos tartalmát, főleg az előírt vizsgálat célját.

Ezúton is köszönjük szíves együttműködésüket.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság