Az idei Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei között szerepel Dr. Ambrus Anikó harmadik kerületi háziorvos – Még szavazhatunk rá!

Hírek
Közzétéve:

Az idei évben Dr. Ambrus Anikó kerületi háziorvosunkat jelölték betegei a díjra, a szakmailag felkészülten, mérhetetlen empátiával végzett munkáját így is elismerve és megköszönve. Az idei évben a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire március 19-ig lehet szavazni a http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu honlapon.

Szent-Györgyi Albertnek ítélte 1937-ben a Nobel-díj Bizottság az orvosi és fiziológiai díjat, a hivatalos indokolás szerint: „a biológiai égés folyamatával kapcsolatos felfedezései, különösen a C-vitaminnal és fumársav katalizátorral végzett kutatómunkája elismeréseképpen”. A jeles esemény 80. évfordulóján, 2017-ben a Goodwill Pharma és az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal megalapította a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben olyan orvosoknak adományoznak, akiket a szakmai zsűri és a páciensek egyaránt méltónak tartanak a rangos elismerésre.

Dr. Ambrus Anikónak, aki jelenleg a jelöltek között a 2. helyen áll, gratulálunk a jelöléshez, és köszönjük, hogy nap, mint kitartóan dolgozik a kerületi lakosok érdekében. Szavazzunk, hogy a budapesti orvosok között a mi doktornőnk legyen az első!

Az idei évben a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire március 19-ig lehet szavazni a http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu honlapon.

Nyitókép: cvitaminok.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság