Az Óbuda applikáció segítségével olcsóbban mehetnek a Szigetre a kerületi fiatalok

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Önkormányzatunk a nyári szünidő alatt is nagy figyelmet fordít arra, hogy hozzájáruljon az Óbuda-Békásmegyeren élő fiatalok tartalmas időtöltéséhez, ezért is tudnak most 33 százalékkal olcsóbban Sziget-napijegyet venni az applikációnkat letöltő 25 év alattiak.

Az Óbuda applikációt letöltő, 25 éven aluli, harmadik kerületi személyek 33 százalékos jegykedvezményt igényelhetnek a Sziget fesztivál egy napjára. A kedvezményre feljogosító kódot az Óbuda applikáción belül, a „Kedvezmények” fül alatt lehet elérni. A kód igényléséhez meg kell adniuk születési dátumukat. (A kód igénylésének lehetősége csak azok számára jelenik meg az applikációban, akik a regisztrációkor megadott születési dátumuk szerint még nem töltötték be a 25. életévüket.)

A Sziget oldalán a jegyvásárlásnál tudjuk érvényesíteni a kódot. A napijegy kiválasztása és kosárba tétele után lehet érvényesíteni a promóciós kódot. A kódot kizárólag egyetlen, szabadon választott napijegy vásárlásához lehet felhasználni.

Ezzel az akcióval egyúttal útjára indítjuk a Youth Card-programunkat is, melynek keretében a 25 év alatti kerületben élő fiataloknak nyújtunk kulturális és szabadidős programokhoz jelentős kedvezményeket, illetve ingyenes részvételi lehetőségeket. Az Óbuda-Békásmegyer Applikáción keresztül elérhető ifjúsági kedvezménykártya, vagyis a Youth Card virtuális, így nem terheljük plasztik kártyákkal feleslegesen a környezetet és mindig kéznél lehet a jogosultak számára.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Az elérhető kódok véges számúak, a kedvezményt a készlet erejéig tudjuk biztosítani. Igényelni augusztus 1-től augusztus 15-ig van lehetőség.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság