Az óbudai polgárőrök az év polgárőrei, Szücs János elnök Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet kapott

Hírek
Közzétéve:

Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójáról a Teve utcában ünnepség keretében emlékezett meg. Az eseményen átadták a legkiemelkedőbb szakmai munkát végző polgárőröknek járó díjakat. Kerületünk polgárőreinek szolgálatát ezúttal két kitüntetéssel is elismerték.

Szücs Jánosnak, a Budapest III. kerületi Polgárőr Egyesület elnökének az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a polgárőrmozgalomban végzett elévülhetetlen érdemei elismeréseként a polgárőrség legrangosabb kitüntetését, a „Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet” adományozta.

A Budapest III. kerületi Polgárőr Egyesületet az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőri tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréseképpen „Az Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette.

A méltó elismerésekhez szívből gratulálunk, és köszönjük polgárőreink önzetlen munkáját!

 

Szücs János nyugállományú határőr alezredes, polgárőr egyesületünk elnöke kapta a rangos kitüntetést

Dr. Kopácsi Sándort, az érdemrend névadóját, az 1956-os forradalom és szabadságharc idején a Nemzetőrség helyettes főparancsnokát, 1996-ban Óbuda-Békásmegyer díszpolgárává avatták

Polgárőr-egyesületünk tizenkét éve dolgozik a kerületért

Az OPSZ elnöksége minden évben odaítéli Az Év Polgárőr Egyesülete díjat

Szücs János elnöknek Kovács István rendőr vezérőrnagy, dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke és dr. Túrós András, az OPSZ elnöke adta át az érdemrendet

Szücs János elnök

Szücs János, polgárőr-egyesületünk alapítója

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság