Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ is adományozott a kerületi rászorulóknak

Hírek
Közzétéve:

Sorra érkeznek az adományok az önkormányzat által indított adománygyűjtésre.

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ma délelőtt több doboznyi ajándékkal érkezett az Esernyős Kávézóban lévő gyűjtőhelyre. A tartós élelmiszerek mellett az ellátottak által készített tárgyakból is többet felajánlottak.

Janurikné Csonka Erika intézményvezető elmondta, szeretnének a rászoruló családok otthonának szépítéséhez is hozzájárulni a kézzel készített, egyedi termékekkel. Emellett a kisgyermekek takarékoskodási szokásait is fejleszteni szeretnék a szintén kézzel készített malacpersely felajánlásával.

Az adományozásban az intézménnyel együttműködő Tájoló Szociális Egyesület is részt vett.

Köszönjük, ha Önök is csatlakoznak hozzánk!

Az adományokat péntekig, december 18-ig hétköznaponként 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatt az Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Önkormányzatunk vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti egy ózongenerátorral, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság