Az ÓSZSZI Teadélutánjának vendége volt Vágó István

Hírek
Közzétéve:

Vágó István volt az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény (ÓSZSZI) “Teadélután” elnevezésű programjának március 28-i vendége. Az ÓSZSZI nyugdíjas klubjainak tagjai sok érdekességet és kulisszatitkot hallhattak a kvízprofesszortól.

Vágó Istvánt dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere köszöntötte.  „Nem először köszönthetjük Istvánt a harmadik kerületben. Tisztelem azt a nem mindennapi alázatot és szeretetet, amivel az emberek, és a szakmája iránt viseltetik. Vágó Istvánnak azért van kiemelkedő életműve, mert ez az alázat mindig is jellemezte. Köszönjük, hogy eljött hozzánk, mindig szívesen látjuk!” – fogalmazott a polgármester.

Vágó István frappánsan így fogalmazta meg: „életműve annak van, aki hosszú ideje csinálja”. A beszélgetés alatt mesélt életútjának fordulatairól, többek között azt is megtudhatták a résztvevők, hogyan lett vegyészmérnökből tévés műsorvezető. Továbbá szó esett a magyarországi kvízműsorok kezdeteiről, a kvízmester felidézte a közszolgálati és a kereskedelmi csatornáknál töltött évek legizgalmasabb pillanatait.

Köszönjük mindenkinek, ezt a jó hangulatban, sok nevetéssel eltöltött teadélutánt!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Március 6-án Kaszásdűlőn rendeznek lakossági fórumot a Közösségi Költségvetés 2024 kapcsán

Hírek
Közzétéve:

Patkányészlelés bejelentése

Hírek
Közzétéve:

Átadtuk az Óbuda Kultúrájáért Díjat