Az új ifjúsági önkormányzat megkezdte működését

Hírek
Közzétéve:

Az ÓBIÖK jegyzője Doncsev Nikola, a kommunikációért pedig Major Anita felel.

Az ifjúsági önkormányzat elsődleges célja, hogy lehetőséget biztosítson a kerületben élő fiatalok számára a közösségi szerepvállalás és az ifjúsági kezdeményezések helyi szintű érvényesítésére. Olyan fiatalok lettek az ÓBIÖK tagjai, akik elkötelezettnek érzik magukat a kerület ifjúsági életének szervezésében és fellendítésében, valamint tenni szeretnének a közösségükért.

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzatnak nyolc kerületi középiskolából (Budapesti Gazdasági SZC Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Kerék Általános Iskola és Gimnázium, Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Óbudai Szakgimnázium és Szakközépiskola, Óbudai Árpád Gimnázium, Óbudai Gimnázium, Veres Péter Gimnázium és a Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium) lett delegáltja, emellett három külsős is a tagja.

Az ifjúsági önkormányzat már meg is kezdte a munkát. Többek között adventi adománygyűjtést szerveznek, valamint a „Hangolódj Rá” hangversenyt is megszervezik.

Az ÓBIÖK tagjai leadják szavazatukat a tisztségviselőkre

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság