Az utolsó lehetőség az idei évben: ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás

Aktuális
Közzétéve:

Önkormányzatunk a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködve minden hónapban lehetőséget biztosított térítésmentes gyermekjogi tanácsadásra és jogsegélyre. December 14-én lesz az idei utolsó alkalom, tartsanak velünk, beszélgessünk. Forduljanak a szakemberekhez bizalommal.

Az elmúlt több mint két év roppant megterhelő volt a gyerekeknek. Persze nem csak nekik. Felnőttek, pedagógusok is szokatlan helyzetek tucatjaival néztek szembe, számtalan kérdés fogalmazódhat meg Önökben. Ha egy-egy bizonytalan, furcsa helyzetet szívesen megbeszélnének szakemberekkel is, forduljanak bizalommal az alapítvány munkatársaihoz.

Akár iskolai, óvodai, bölcsődei problémákról van szó, akár családi kérdésekről, válással, láthatással, gyermekvédelemmel kapcsolatos ügyekről, segítünk. Álljunk ki közösen a gyerekek biztonsága mellett.

December 14-én, szerdán 14.00–17.00 óra között várja Önöket a Hintalovon Alapítvány jogásza és pszichológusa.

 

ITT tudnak regisztrálni.

Csatlakozni ezen a linken lehet:
meet.google.com/bze-txvc-tkd

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek gyermekvédelemmel, gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése van.

Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

Várjuk Önöket szeretettel, kérdezzenek bátran.

Köszönjük, hogy egész évben velünk tartottak, bízunk benne, hogy tudtunk segíteni, és hasznosnak találták ezeket az alkalmakat. Köszönjük, hogy Önök is fellépnek a gyermekbántalmazás minden formája ellen, és hogy partnereink a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszert megerősítő törekvéseinkben.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítványról ITT olvashatnak bővebben.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság