Befejeződött a felújítás az Óbudai Meseerdő Óvoda Váradi utcai épületében

Hírek
Közzétéve:

Miközben véghajrájához ért a Közösségi Költségvetés idei szavazása, újabb fejlesztés került átadásra a 2022-ben nyertes pályázatok közül. Az Óbudai Meseerdő Óvoda Váradi utcai épületében dr. Kiss László polgármester és Őri László egyéni képviselő gratulált a szakembereknek lelkiismeretes munkájukhoz.

Az ötvenedik születésnapját idén ősszel ünneplő óvodában az elavult burkolatok cseréje történt meg: a közös területek és az öltözők új járólapokat kaptak, a fűtőtestek védőborítása megerősítésre, felújításra került, sőt, a földszinten a régi, használaton kívüli raktárhelyiségből egy – mind a szülők, mind az udvaron játszó gyerekek számára kulturált körülményeket biztosító – vizesblokk kialakítása is megtörtént. Az esztétikum mellett tehát a higiénia területén is előrelépést jelent a most megvalósult projekt, amelyet az itt dolgozók mellett a szülők is kitörő lelkesedéssel fogadtak.

„Egy óvoda életében még a legkisebb fejlesztés is igazi logisztikai kihívás, különösen az elmúlt években az egekbe szökő árak mellett, így hát nagyon örülünk a mostani munkálatok eredményének” – mondta az intézmény vezetője, Halasi Erika, aki amúgy igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen munkatársaival az épület szépítgetésében mindig számíthat a kifejezetten aktív szülői közösség támogatására is. Sőt, a mostani felújítás során a legkisebbek is kivették részüket a „munkából”, hiszen az emeletre vezető lépcsőfeljárót az ő színes kéznyomaik teszik vidámabbá mostantól.

Ezúton is köszönjük hát, hogy a tavalyi Közösségi Költségvetés során szavazatukkal Önök is hozzájárultak jelen fejlesztés megvalósulásához, egyben felhívjuk figyelmüket, hogy június elsején 16 óráig még lehetőségük van választani az idei projektötletek közül. Tartsanak velünk, támogassanak szavazatukkal egy-egy ilyen, ehhez hasonló fejlesztési javaslatot.

Ne feledjék: a mi otthonunk, a mi döntésünk.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság