„Belefér a tudomány, a divat és a háború is” – Bárdos Deák Ági és Para-Kovács Imre beszélgetéssorozata az Esernyősben

Hírek
Közzétéve:

„Bárdos Deák Ági, Superman és én, Para-Kovács Imre nemrég jártunk a jövőben, hogy önöknek már ne kelljen. Sajnos nincsenek jó híreink, mert belátható időn belül a szurikáták lesznek a világ urai, bár addig még nagyon sok mindent elrontunk. A jövő kis méretű rovarevők csipogásától hangos” – foglalta össze röviden a csütörtök esti beszélgetés egyik házigazdája a legfontosabb tudnivalókat.

A közös terep, nyelv és érdeklődési kör a kultúra, szögezte le Para-Kovács, „márpedig abban az értelmezésben, amibe belefér a tudomány, a divat és a háború is”. Bárdos Deák Ágival már régóta tervezték, hogy csinálnak valamit közösen, beszélgetéseket, zenekart, „a későbbiekben esetleg mindkettőt egyszerre”.

„Imre gyakorlott, profi, húzónév. Úgy képzeltem, hogy tudna együtt járni az agyunk. Arra a fajta nyitottságra, amellyel a szervezők hozzáálltak a sorozathoz, nagy szükség van most – mondta Bárdos Deák Ági – Nem politikai klub akarunk lenni, hanem közéleti-kulturális. Erdélyi Zsolttal például biztosan fogunk arról beszélgetni, mit jelent az, hogy egy újság piacképes, miért muszáj megújulnia Magyarországon az olvasói finanszírozás fogalmának, mi mindent gondolunk a média jövőjéről, és milyen lehetséges módjai kínálkoznak a fenntartható működésnek.” 

Para-Kovács Imrétől megtudtuk: „Általában egy-két emberrel fogunk beszélgetni, és alapelvünk, hogy csak nálunk hozzáértőbbeket, okosabbakat, divatosabbak és menőbbeket hívunk. Már ha találunk ilyeneket.” 

A sorozat az Esernyős egyik legizgalmasabb őszi–téli programjának ígérkezik, amelyet jó szívvel ajánlunk mindenkinek!

Önkéntes trendőrség – A félreértett jövő 

Időpont: szeptember 3., 19:00–21:00

Helyszín: Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont, 1033 Budapest, Fő tér. 2.

Meghívott vendég: Erdélyi Zsolt Superman

Jegyár: 800 Ft

Az esemény kerekesszékkel is látogatható.

Link a Facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/1621790544691442/

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság