Bike & Breakfast – Évadzáró bringásreggeli

Hírek
Közzétéve:

Ez alkalommal nemcsak ingyenes reggelivel, hanem koncerttel, tesztkerékpárokkal, sok-sok meglepetéssel várják a kerékpáron érkezőket, illetve kisorsolják a pecsétgyűjtő akció nyerteseit is.

Itt lesz a Béla Műhely Zenekar, akik többek között bicikli alkatrészekből készített hangkeltő eszközökön adnak különleges hangulatú zenei előadást, ki lehet majd próbálni a Bergusson bringakölcsönző elektromos kerékpárjait, lesz „narancsfacsaró” bicikli és persze sok-sok nyeremény, amelyeket azok között sorsolnak ki, akik október 15-ig leadják az érvényesített pecsétgyűjtő füzetüket a kerékpáros reggelizőpontok valamelyikén.

A regisztrált reggeliket az Esernyős három helyszínén: a kávézóban, a Szindbád Rendezvényérben és a Gázlámpa Kioszkban lehet majd elfogyasztani.

A évadzáró reggelire minden érdeklődőt szeretettel várunk, de az ingyenes bringásreggelikhez ez alkalommal is előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálj 5 lépésben!
1.Keresd fel a www.bikeandbreakfast.hu honlapot!
2.Kattints a REGISZTRÁLOK gombra!
3.Add meg a neved, az email címed és válaszd ki a helyszínt (Esernyős Kávézó, Szindbád Rendezvénytér, Gázlámpa Kioszk), ahol reggelizni szeretnél!
4.Fogadd el a regisztrációs feltételeket!
5.Kattints a KÜLDÉS gombra!

A regisztráció ezúttal október 20-án kezdődik és az esemény előtti nap éjfélig tart. A reggelik korlátozott számban állnak rendelkezésre. A visszaigazoló emailben megtalálod, hogyan tudod módosítani a regisztrációdat, ha később meggondolod magad.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság