Burján Ferenc kerületi alpolgármester is adománnyal érkezett az Esernyősbe

Hírek
Közzétéve:

A közbiztonságért, klíma- és környezetvédelemért felelős alpolgármester bőkezű adománya sokaknak fog örömöt szerezni. Burján Ferenc vallja: mindenki olyan mértékben tegyen felajánlást, ahogy a lehetőségei megengedik, nem az ajándék nagysága, értéke a lényeg, hanem hogy szívből érkezzen. Hogy szokásunkká váljon adni és segíteni, ha módunkban áll.

Jóleső érzés látni, ahogyan felhívásunkra egyre gyűlnek a csomagok az Esernyős Kávézóban, a kerület lakóinak példamutató összefogásáról tanúságot téve. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárul az adománygyűjtés sikeréhez.

Önkormányzatunk gondoskodik róla, hogy minden, hozzánk beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak lesznek segítségünkre.

Az adományokat december 18-ig, minden hétköznapon 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Hivatalunk pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti az önkormányzat ózongenerátorával, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság