Cégér Best Of 30 – Új kiállítás a Platán Könyvtárban

Hírek
Közzétéve:

2012-ben hirdette meg először a Hybridart Management azt a gasztrodesign pályázatot, amelynek célja, hogy új együttműködések jöjjenek létre a kis és közepes borászatok, valamint grafikusok között, új platformot nyithassanak a magyar kreatív ipar területén és ezzel együtt segítsék a kisebb hazai borászatok piaci érvényesülését.

A pályázat sikerét mutatja, hogy az évente kiírt versenyre minden alkalommal több száz boroscímke-terv érkezett be, amelyek közül a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb tíz tervezőnek a programba bevont borászokkal közösen kellett kialakítaniuk egy-egy borfajta új arculatát.

Wine bottles
Wine bottles

A 10 döntős pályamunka 2012 óta egy utazó kiállítás és borkostóló keretében a nagyközönség számára is bemutatkozott Magyarország mellett Párizsban, Rómában, Londonban, Helsinkiben, Berlinben, Pozsonyban, Prágában, Zágrábban, Brüsszelben, New Yorkban és Londonban, ahol a helyi Magyar Intézetekkel közös szervezésben volt látható. A Cégér Best Of 30 kiállítás, amely a 2012/2013/2014-es év döntős címketerveit mutatja be, amely 2016. március 8-án érkezik az Óbudai Platán Könyvtárba.

Megnyitó: 2016. március 8. 17 óra. A megnyitón köszöntőt mond: Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere. A kiállítást megnyitja és a projektet ismerteti: Erdélyi Szabolcs a Hybridart Management ügyvezetője. Szeretettel várjuk a hazai bor és a kortárs vizuális művészet iránt érdeklődőket.

A kiállítás 2016. március 25-ig látható az Óbudai Platán Könyvtárban.

További információ: www.platankonyvtar.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság