Díjmentes, komplex oktatási programra várják kkv-k jelentkezését

Hírek
Közzétéve:

Online nagyvállalati kerekasztalon kezdődött meg az április második felében induló Bridge to Benefits – Mesterkurzus felelős vállalkozásokért előkészítése. A civil szervezetek és vezető magyar cégek szakmai összefogásával létrejött díjmentes, komplex oktatási programhoz eddig a dm, a Magnet Bank, az MVM, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., a Praktiker, a Tata Consultancy és a PwC Magyarország csatlakozott. A környezeti vagy társadalmi szempontból is hasznos, fenntartható üzleti tevékenységet fejlesztő képzésre az érdeklődő kkv-k saját projektkoncepcióval pályázhatnak, és mindössze egy online pályázati űrlapot kell kitölteniük március 5-ig.

A Bridge to Benefits képzési moduljai a következő témákra fókuszálnak:

CSR, fenntarthatóság, civil-vállalati együttműködések, üzleti partnerség, valamint a társadalmi és környezeti befektetések lehetőségei az üzletfejlesztésben, marketingben és pénzügyi (újra)tervezésben. A workshop moduljait folyamatos egyéni tanácsadás és mentoring egészíti ki. Az elméleti képzés végén pedig a részt vevő vállalkozások prezentálják a helyben kidolgozott projektjeiket, és lehetőségük nyílhat ezek megvalósítására a BKIK szakmai támogatásával egy 4-6 hónapos pilot projekt keretében.

A Bridge to Benefits programba olyan agilis és a fenntarthatóság iránt elkötelezett for és non profit kkv-kat várnak, amelyek nyitottak civil szervezetekkel és nagyvállalatokkal való együttműködésre, és látják a kooperáció potenciális üzleti értékét. A sikeresen pályázó cégek 2021. április és május között 6 tematikus modulon keresztül nagyvállalatok, szakértők és nonprofit partnerek bevonásával fejleszthetik fenntartható működésüket, illetve környezeti és társadalmi hasznosságukat.

A Bridge to Benefits mesterkurzust a BKIK Projektmenedzsment Irodája koordinálja a Civil Impact Nonprofit Kft.-vel és társadalmi vállalkozási szakértőkkel együttműködésben. A projekt az Interreg Central Europe Program keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Jelentkezési határidő: 2021. március 5., 12:00 óra

További információ, pályázati feltételek és jelentkezés:

https://nemzetkoziprojektek.bkik.hu/hirek/bridge-to-benefits-felhivas/

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság