Dr. Kiss László polgármester személyesen is felkereste a fiatal párt, akiknek leégett az otthonuk

Hírek
Közzétéve:

November 28-án leégett egy fiatal pár csúcshegyi otthona. A Solymárvölgyi utcában laktak két és fél éves kisfiukkal. A tűzben szerencsére senki sem sérült meg, de a ház megsemmisült, biztosításuk nem volt.

December 1-jén dr. Kiss László polgármester kérésére az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. biztosított számukra egy másfél szobás átmeneti lakást, amelyet a család és az ismerősök segítségével sikerült berendezniük. A közösségi oldalakon többen is közzétették a történteket, sok segítséget kaptak ismeretlenektől is, emellett pénzt is gyűjtenek számukra a lakhatásuk megoldásához, amiért nagyon hálásak.

A jelenlegi átmeneti lakásban a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság döntésével egy évig tartózkodhatnak.

Dr. Kiss László polgármester tegnap személyesen is meglátogatta őket, és előzetes egyeztetés alapján egy porszívót vitt nekik ajándékba (amelyet saját költségén vásárolt), mint mondták, jelenleg arra van szükségük.

Önkormányzatunk továbbra is segíti a családot, a kisfiú utazását – egy távolabbi kerületbe kell rendszeresen járnia – az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ szállító szolgálata közreműködésével igyekszünk megoldani.

Bízunk benne, hogy minél előbb rendeződik a család helyzete.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság