Egészségnapra várunk mindenkit a Csobánka téri szakrendelőbe ‒ Szűrővizsgálatok, tanácsadás, megelőzés

Hírek
Közzétéve:

A Csobánka téri szakrendelőnk egészségfejlesztési irodája március 25-én egészségnapot szervez. Szűrésekkel, tanácsadásokkal, felvilágosítással a betegségmegelőzés lehetőségeiről várják a harmadik kerületi lakosokat.

A Szent Margit Rendelőintézet Csobánka téri szakrendelőjében (1039 Budapest, Csobánka tér 6.) egészségnapot tartanak munkatársaink.

Március 25-én (szombaton) 8:00 és 14:00 óra között változatos szűrővizsgálatokkal, mérésekkel, tanácsadással és állapotfelméréssel várják az egészségükért tenni akaró harmadik kerületi lakosokat.

Többek között csontsűrűség vizsgálaton, légzőszervi allergia teszten, szájüregi szűrésen, látóélesség vizsgálaton, anyajegyszűrésen vagy kardiológiai szűrésen is részt vehetnek az érdeklődők.

A nőgyógyászati rákszűrésre, kérik, csak olyan páciensek jelentkezzenek, akik legalább egy éve nem voltak rákszűrésen. Ehhez a szűréshez előzetes bejelentkezésre van szükséges, amelyet a következő linken tehetnek meg: a https://szentmargitrendelo.hu/esemenynaptar.php a március 25-i napra kattintva.

Az egészségnap során szerhasználati prevencióra szintén sor kerül, valamint 10 és 12 órai kezdettel gerinctornára is lehet jelentkezni a helyszínen.

Találkozzunk március 25-én, szombat a Csobánka téri szakrendelőben, tegyen Ön is egészsége megőrzése vagy visszanyerése érdekében!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság