Egészségügyi Bizottsági ülés a Budapest Hospice Házban

Hírek
Közzétéve:

A Magyar Hospice Alapítvány részéről az eseményen részt vett Dr. Muszbek Katalin orvos igazgató, Belle Katalin alapítványi titkár, Dr. Kádas Júlia Róza palliatív szakorvos, belgyógyász szakorvos, Kanjo Nada Katalin pszichológus, Tarjányi Edit önkéntes koordinátor, Demeter Katalin főnővér és Bíró Eszter pszichológus.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága részéről jelen volt Rózsa László Péter,  az Egészségügyi Bizottság elnöke, Dr. Sléder Éva, Szendrődi Csaba, dr. Novák István, Őri László, Csongrádi János, valamint Hazai Iván András Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere.

A Magyar Hospice Alapítvány 2019. évi szakmai munkáját Dr. Muszbek Katalin ismertette a bizottsági tagokkal. A doktornő összefoglalta az alapítvány közel 30 éves munkáját, tájékoztatást adott a Budapest Hospice Ház és az otthoni hospice ellátás működéséről és finanszírozásáról.

Kiemelte az intézmény dolgozóinak és az alapítvány munkáját segítő önkénteseknek az áldozatkész munkáját, valamint beszélt arról is, hogy a hospice szolgáltatás térítésmentes, éppen ezért az alapítványnak minden támogatásra nagy szüksége van. Az önkormányzatot arra kérte, hogy legyen a segítségükre abban, hogy a háziorvosokkal szorosabb kapcsolatot tudjanak kialakítani, mert ez nagy segítséget jelentene a Hospice Házban és az otthoni hospice ellátásban is.

Hazai Iván András alpolgármester, Rózsa László Péter, az Egészségügyi Bizottság elnöke és a jelenlévő bizottsági tagok kifejezték elismerésüket a Magyar Hospice Alapítvány Budapest Hospice Házában dolgozó valamennyi munkatársnak, és biztosították az alapítványt arról, hogy számíthatnak az önkormányzat segítségére.

     

     

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A szabályos zöldhulladék kihelyezésről

Hírek
Közzétéve:

Új életmentő eszközöket kapott a Víziorgona utcai gyermekrendelő

Hírek
Közzétéve:

Dr. Kiss László: indul a bicskei gyermekotthon-ügy kivizsgálása