Egy nagy, közös virtuális futásra hívunk minden, sportolni vágyó kerületi lakost

Hírek
Közzétéve:

Egyéni futókkal a III. kerületben mindennap találkozhatunk, ha megmérettetések nincsenek is. Kitartásuk, sportszeretetük mindenki előtt példaként állhat.

Számukra, illetve a hozzájuk csatlakozók számára az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ a Szociális városrehabilitáció megvalósítása Békásmegyeren elnevezésű, VEKOP-6-os projekt keretében meghív minden sportolni vágyó kerületi lakost egy térítésmentes, de regisztrációköteles virtuális futásra.

A virtuális futás során a kiválasztott táv nem egy kijelölt időpontban, nem egy konkrét tömegrendezvényen, hanem március 1. és április 5. között bármikor bármely futóhelyszínen, akár a III. kerületen kívül is teljesíthető.

A virtuális futás során minden futótárstól azt kérjük, hogy:

  • március 1. és április 5. között fussa le a számára optimális távot az alábbi kategóriák közül: 500 m, 1 km, 5 km, 7 km
  • a futást rögzítse futóórán vagy okostelefonon egy futóalkalmazás segítségével
  • az alkalmazásban rögzített aktivitásról, kérjük, készítsen fényképet vagy képernyőképet
  • a fényképet/képernyőképet 2021. április 5-ig küldje el a családsegítő vizi10@gmail.com e-mail-címére
  • az e-mailben írja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat (név, cím, születési idő, telefonszám, választott futótáv)
  • ha nem egyedül, hanem szülővel, barátokkal együtt fut, akkor a közös futást igazoló képernyőkép mellett küldje meg e-mailen a futásban részt vettek regisztrációhoz szükséges adatait is.

A futás tervezett létszáma: 200 fő. A kiválasztott távot sikeresen teljesítőknek ajándékcsomagot, egyedi befutóérmét/futózsákot ajándékozunk, amely 2021. április 10–20. között munkaidőben átvehető a 1039 Víziorgona u. 10. alatti Családi Közösségi Térben.

A tavaszi városrehabilitációs futásról további információ kérhető Tapasztó Gábor pályázati tanácsadótól a 36/20-576-8976-os telefonszámon vagy cstan.vizi10@gmail.com e-mail-címen.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság