Egyedi kedvezmények Óbuda Napján az Óbuda-Békásmegyer applikációval

Hírek
Közzétéve:

Ahogy már megszokhattuk az évek során, május első hétvégéjén ünnepel a kerület: ekkor tarják Óbuda Napját, ahol számtalan remek program várja az érdeklődőket. Idén először ráadásul azzal is kedveskedünk a helyi lakosoknak, hogy az Óbuda-Békásmegyer applikáció használatával minden kitelepült árusnál kedvezménnyel vásárolhatnak majd.

A kézműves termékek iránt érdeklődők az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ értelmi fogyatékossággal élő ellátottjai által készített kerámiatárgyak, rongyszőnyegek, fából készült dísztárgyak és játékok közül válogathatnak a Tarka-Barka Kreatéka standjánál, a Műhelytitkok egyedi, kézzel készült tárgyakat, a fiorelladesign kézzel festett ruhákat és kiegészítőket kínál. Az Ásvány Bázison a feltöltődésre vágyó test és lélek kényeztetésére készülnek, olajokkal, füstölőkkel, szobrocskákkal, Newman Tímea képzőművész akrilfestékkel és műgyantával előállított alkotásai a színek világába repítenek.

Az ékszerek iránt érdeklődőknek több lehetőséget is kínálunk: a Zágon-üvegékszer Magyarországon egyedül használt technikával, lángban olvasztással készített darabjai, Sersli Beáta fa alapanyagú, mandalás ékszerei, valamint a Rosegarden Vintage Jewelry termékei egyaránt elérhetőek lesznek ebben a három napban. A KAFAFA-BKELIT újrahasznosított bakelitből és fából készített tárgyakkal, a KisMi Design környezettudatos textil ajándékokkal, Rimóczi Erika hagyományőrző kézműves termékekkel érkezik a sokadalomba. Csóka Brigitta egyfelől kreatív és fejlesztő fajátékokkal, másfelől hazai ízeket idéző édességekkel, a Németh Méhészet elsősorban tájvédelmi körzetekből begyűjtött mézzel, míg a Salt and Sweet Hungary kézműves rétesekkel és füstölt áruval várja a vásárlókat a standjain.

És ezzel el is érkeztünk a gasztronómiai „szakaszhoz”: a Kolbász és Kenyér neve magáért beszél, a Vidéki Pecsenyés sült húsokkal, a Sajt Világ prémium minőségű kecske-, tehén- és juhsajtokkal készül, de itt lesz a street-food nagyágyú Zing Burger, illetve Gábor Kürtöskalács és Palóc Lángos is. A közös standdal kitelepülő Kolbice és a Bubble Waffle a sós és az édes ízek kedvelőit egyaránt vonzza majd, és utóbbi vonalon meg kell említeni az I Love Churros, valamint a prémium minőségű, egyedi megjelenésű jégkrémével érkező ICE’N’GO gárdáját is.

Aki pedig megszomjazna a nagy forgatagban, az a Borkas Fröccsbusz limonádéi és fröccsei mellett a Panyolai Pálinkáknál, vagy a SPRITZ BARban frissítheti magát. Sörbarátok a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Porondmester sörfőzése, illetve a Csíki sör kínálatából válogathatnak, aki pedig egy jó kávéra vágyna, az az IL Buono Caffé árusainál találhatja meg a számítását.

Fontos tudni, hogy az egységesen 5%-os kedvezmények minden árusnál egy alkalommal vehetőek igénybe, az Óbuda-Békásmegyer applikáció Kedvezmények moduljának használatával.

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

A kedvezmények így vehetőek igénybe:

  1. Lépjen be az Óbuda-Békásmegyer applikációba.
  2. Válassza ki a Kedvezmények menüt.
  3. A felsorolt ajánlatok közül görgetve válassza ki az Ön által felhasználni kívánt kedvezményt.
  4. Kattintson a kedvezmény ismertetője alatt látható „Beváltom” gombra.
  5. Ha szükséges, engedélyezze a képkészítést.
  6. Olvassa be a szolgáltatónál kihelyezett QR-kódot.
  7. Mutassa meg a kapott üzenetet az eladónak és élvezze a kedvezményét!

Egyúttal várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik partnereink lennének az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül III.kerületi lakosoknak biztosított kedvezményprogramunkban. Bővebb információért írjanak a partner@obuda.hu címre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság