Egyeztetés a képviseletekkel és a lakóközösségekkel a Római lakótelepen

Hírek
Közzétéve:

A közterületek rendjének biztosítása, a köztisztaság fenntartása jogilag markánsan szabályozott. A jogszabályi háttér kötelezettségeket ró mind az önkormányzatokra, mind pedig az ingatlantulajdonosokra. A normatív rendelkezésekből eredő kötelezettség teljesítése mellett az egyéni, közösségi igények is ugyanolyan meghatározóak, a cél az élhetőbb, komfortosabb lakókörnyezet kialakítása függetlenül attól, hogy az közterület vagy társasházi terület.

E területek rendjének, tisztaságának javítása kapcsán önkormányzati szervezéssel végrehajtott társasházi, közös képviselői fórumokat követően a Városüzemeltetés megkezdte az ingatlanfenntartókkal, a képviseletekkel, a lakóközösségekkel közösen tartott helyszíni egyeztetéseket, területbejárásokat.

Az egyeztetések alapvető célja a feladatok összehangolása, a kölcsönös segítségnyújtás, az ötletek/innovációk megvitatása, az igények és a lehetőségek felmérése, az önkormányzati programokról, akciókról való tájékoztatás és a közös tervezés.

Jelenleg a Római lakótelepen zajlanak egyeztetések a közös képviselőkkel.

Akik szeretnének csatlakozni, és részt venni a programban, az alábbi e-mail-címen tudnak regisztrálni, időpontot egyeztetni: varosuzemeltetes@obkf.hu 

 

Kérjük, csatlakozzanak minél többen a kezdeményezéshez, hiszen a cél közös – tegyünk együtt a lakókörnyezetünkért!

Köszönjük, hogy Önök is partnereink abban, hogy Óbuda-Békásmegyer fenntarthatóbb, otthonosabb, élhetőbb legyen.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság